GRATIS BOEK: De Kunst van het Verkrijgen van Geld, de Gouden Regels voor Geld Verdienen 
Ontdek de strategie die de 'The Greatest Showman' onthult in zijn bestseller.  Ontvang nu het boek, het e-book, de training en het audioboek gratis.
"The Greatest Showman P.T. Barnum was ooit zo groot als Bill Gates - en zijn eeuwenoude advies over succes is nog steeds actueel" (CNBC)
Waar mag ik uw 
+ gratis boek (t.w.v. 9,95)
+ gratis e-book (t.w.v. 8,95)
+ gratis audioboek (t.w.v. 49,95)
+ gratis training (t.w.v. 99,95)
naar toe sturen? 
(totale waarde 168,80 euro)
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Ik betaal het pakket, u alleen de verzendkosten
Een van Amerika's beroemdste vroege miljonairs onthult zijn geheimen voor het verzamelen van enorme rijkdom.

Een van de belangrijkste financiële boeken ooit geschreven. Het volgen van het praktische advies hierin zal leiden tot meer welvaart. 

“De weg naar rijkdom is, zoals Dr. Franklin zegt, 'even duidelijk als de weg naar de molen” 

"Het boek van Barnum werd in 1880 uitgebracht, maar zijn Gouden Regels gelden tot op de dag van vandaag. 

De ‘grootste showman in de geschiedenis van het universum’ was misschien wel de beroemdste Amerikaan ter wereld in zijn tijd. 

Barnum onthult zijn geheimen voor het verzamelen van enorme rijkdom, zodat iedereen zijn programma kan volgen en rijk kan worden. 

Na een prachtige carrière, waarin hij fortuinen maakte en verloor, koningen en koninginnen fascineerde, en één van de meest succesvolle ondernemers werd, schreef hij met zijn genialiteit, humor en welsprekendheid deze Gouden Regels.

Het leven van Barnum inspireerde Hollywood om dit te verfilmen. 

Deze klassieker mag in geen enkele boekenkast ontbreken - ook niet in de uwe.

Reden genoeg voor mij om dit boek in het Nederlands te vertalen en opnieuw uit te brengen."

100% Tevredenheidsgarantie
Ik wil graag dat u 100% tevreden bent met dit boekAls u niet tevreden bent mag u de verzend- en afhandelingskosten terugvragen. 

U loopt dus geen enkel risico. 
Harm van Wijk  -  Beleggen.com

Uitgever van de boeken 
'De meest gestelde vragen over de Bitcoin' en
'De Kunst van het Verkrijgen van Geld,
de Gouden Regels voor Geld Verdienen'
  • Het team van van Beleggen.com
heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Het is ons doel om particuliere beleggers te helpen geld te verdienen op de beurs.

90% van alle particuliere beleggers maakt structureel verlies op de beurs. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.

Wij delen onze kennis in trainingen, workshops en boeken zodat ook mensen zoals jij kunnen ontdekken hoe waardevol beleggingen zijn voor jou en jouw gezin.
Harm van Wijk - Beleggen.com
Harm van Wijk - Beleggen.com

90% van alle particuliere beleggers maakt structureel verlies op de beurs. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.

Dit vinden anderen...een greep uit de reacties:
"Alleen op basis van de titel verwachtte ik niet meer van een boek dan 12 stappen naar rijkdom. Wat ik echter kreeg, was iets veel waardevollers.

Ja, alles draait rond het thema van monetair succes en verantwoordelijkheid, maar hij benadrukt deze zaken door integriteit en naastenliefde. Het gaat meer om het leven en het vinden van echte bevrediging door middel van goedheid. Hij bewijst dat hij een zeer bedachtzame man was."

"Ik was verrast toen ik ontdekte dat een boek dat in de 19e eeuw werd geschreven zo'n page turner zou kunnen zijn! Ik verwachtte dat dit een "Humbug" zou zijn, maar was aangenaam verrast. De informatie is tijdloos en vooral goed voor jonge mensen, die de fundamenten willen leren voor het ontwikkelen van rijkdom."

"Mijn begrip voor het leven is meer verfijnd en zijn wijsheid kan worden toegepast op de meeste situaties.

Eigenlijk is het een boek over gezond verstand, maar blijkbaar is gezond verstand niet altijd aanwezig en moet het worden verkregen door persoonlijke ervaring of (gelukkig) door anderen."

"Volgens een tv-show was dit boek de favoriet van Donald Trump. Het inspireerde Trump's "Art of the Deal".

Op Amazon vond ik 192 vergelijkbare reacties met een gemiddelde waardering van 4.4 sterren, waarvan 62% met 5 sterren en 23% met 4 sterren. 
Copyright © 2018 - Beleggen.com

Rokebrandlaan 2 | 1251 WC Blaricum
035 737 0440 | info@beleggen.com
BTW-nummer: NL815459658B01
Kvk-nummer: 34244390